Lezingen eind 2017

De komende tijd geef ik weer veel lezingen. Kom dus gerust een keertje buurten!

Maandagavond 16 oktober

Een korte lezing (15 minuten) tijdens het Volkskrant kenniscafe in De Balie in Amsterdam. Ik spreek over Killer Robots in Hollywoodfilms. Meer info hier.

Zaterdag 21 oktober & zondag 22 oktober

Twee lezingen van een uur over de wetenschap in sciencefictionfilms op sciencefictionconventie FACTS in Gent, België. Meer info hier.

Maandagavond 30 oktober

Een korte inleiding (10 minuten) op Blade Runner 2049 tijdens het Leiden International Film Festival in bioscoop Trainon in Leiden. Meer info hier. 

Zaterdagavond 11 november 

Een lange lezing met aansluitende Q&A (totaal 1,5 uur) op het InScience filmfestival in Nijmegen. Ik neem de bezoekers mee ‘op robotsafari door Hollywood’. Meer info hier.

Vrijdagmiddag 17 november

Een lange lezing (ongeveer een uur) op de Saxion hogeschool in Deventer over de wetenschap in sciencefictionfilms. De lezing is (vermoedelijk) alleen toegankelijk voor de studenten.

Dinsdagavond 28 november

Een korte lezing (ongeveer 10 minuten) op het Gala van de Wetenschap in de stadsschouwburg in Amsterdam over onze eindeloze fascinatie voor het heelal en de fascinerende wetenschap die daaruit voortkomt. Meer info hier. 

Mocht je deze data niet kunnen, en me toch eens in actie willen zien, kijk dan op m’n sprekerspagina voor een overzicht van oude interviews & lezingen. Wil je me vragen voor een toekomstig evenement of festival, neem dan vooral even contact met me op.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie